Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Más deportes

Comença la primera Final Challenger del World Padel Tour a Menorca

Es disputarà fins diumenge a Alaior

Les germanes Mapi i Majo Sánchez Alayeto eren fins ara les qui tenien el récord de tornejos guanyats en un mateix any, però aquesta temporada Gemma Triay i Ale Salazar les han superat. / World Padel Tour

Maó

Alaior acull des d’avui la primera Challenger Final del World Padel Tour de la història. Enfronta a les millors parelles del món a partir del lloc novè tant em homes com en dones. Les que han acabat entre les 8 primeres jugues la Masters Final de Barcelona.

En el cas del pàdel femení no hi serà Gemma Triay, però si es veuran algunes de les millors jugadores del circuit com les germanes Sánchez Alayeto que fins ara tenien el récord de més tornejos guanyats en una temporada o Lucía Saiz qui va ser número u del circuit fa dos anys fent parella amb Gemma Triay. En el cas del pàdel masculí el nivell dels participants no és tan alt. Malgrat tot, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, es mostrava eufòric per acollir aquesta prova.

El Challenger ha començat al migdia amb la disputa del partit entre el duet Lucía Saiz-Carla Mesa contra la parella Aránzazu Osoro-Victoria Iglesias.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00