Directo

SELECCIÓN ESPAÑOLA | Sigue en directo el Escocia-España en Carrusel Deportivo con Dani Garrido

Más deportes

Lluita a mort pel número u del circuit World Padel Tour

Triay i Salazar paguen les seves ensopegades prematures als Màsters

Gemma Triay i Alejandra Salazar són tercers al rànking per les seves ensopegades als Màsters del World Padel Tour. / World Padel Tour

Maó

El triomf de Gemma Triay a Malmo (Suècia) aquest passat cap de setmana va ser el desè de la temporada i el que fa 30 des que és professional al World Padel Tour. Aquests 10 títols de 19 possibles enguany suposa un récord al circuit. Malgrat això, Triay i la seva companya Salazar no són les número u del circuit femení. La raó cal cercar-la en la regularitat. Triay i Salazar també han perdut quatre finals i van tenir una derrota en quarts i dues a vuitens de final. Aquestes dues darreres ensopegades estan pesant molt a la classificació perquè es van donar en Màsters i no en tornejos Open que puntuen manco.

Les número u son Paula Josemaría i Ariana Sánchez. Porten set títols, nou finals perdudes, i derrotes a una semifinal, a uns quarts i a uns vuitens. Però la diferència la trobem als Màsters. Josemaría i Sánchez n’han guanyat dos i han arribat a la final a un tercer. Això suma 4.420 punts al ranking. Però Triay i Salazar van caure dos cops a vuitens i van guanyar només un. Això implica 1.980 punts, menys de la mitat que les seves rivals. Una diferència molt gran.

Queden per disputar, abans d’acabar l’any, l’Open de Mèxic i el Master Final de Barcelona que podrien capgirar la classificació. No obstant, Josemaría i Sánchez han encadenat 13 tornejos seguits arribant, com a mínim, a semifinals el que demostra una regularitat espectacular.

Val a dir que amb els 30 títols aconseguits, Gemma Triay és la quarta jugadora amb més victòries. La superen Ale Salazar amb 47 i les bessones Sánchez Alayeto amb 33.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad