Sociedad

Es Castell formalitza la cessió de part del Duc de Crillón per a la residència geriàtrica

Ja s'està redactant elprojecte d'execució

La batlessa Joana Escandell i les conselleres Fina Santiago i Rosario Sánchez van acordar la cessió dels terrenys. / CAIB

Maó

El Govern i l’Ajuntament des Castell han signat la cessió gratuïta per part de l’Ajuntament a Patrimoni de la Comunitat Autònoma d’una parcel•la municipal annexa al Quarter Duc de Crillón per integrar-se en la futura residència pública per a persones majors en situació de dependència. D’aquesta manera la parcel•la, utilitzada a l’actualitat com aparcament, quedarà oficialment incorporada en el nou equipament social. S’utilitzarà com a pati/jardí tal i com ja s’havia contemplat en el concurs i en el disseny arquitectònic de la residència. La parcel·la consta de 343 metres quadrats i està situada a un dels costats del quarter.

El projecte de la residència de gent gran des Castell ja està redactant-se. L’inicial ja es va aprovar i ara s’està fent el d’execució.

La residència i centre de dia des Castell projectats per la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern té un cost aproximat de 5,7 milions d’euros (obra i mobiliari) i suposarà la creació de 57 noves places residencials per a persones majors en situació de dependència i 15 de centre d’estades diürnes. Estarà finançada pels Fons Europeus NextGeneration del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia (MRR). Aquestes places s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00