Ocio y cultura

Sant Julià de Lòria recupera el format habitual del Carnaval i n'incrementa el pressupost

Un dels actes més significatius serà la Gran Rua, a la qual esperen recuperar les 400 o 500 persones que hi participaven abans.

La cònsol menor laurediana, Mirèia Codina, i la cap del servei d'Activitats Culturals, Laura Rogé. / ANA

Sant Julià de Lòria

La parròquia laurediana celebrarà el carnaval del 17 i el 21 febrer i no estarà afectat per les mesures sanitàries, de manera que totes les entitats culturals de la parròquia s'hi han implicat i han estat un element decisiu per organitzar el programa. A més, la corporació amplia el pressupost fins als 15.000 euros, una xifra superior a la del 2019, i "donar més valor a les activitats" que es faran, diu la cap del servei d'Activitats Culturals, Laura Rogé.

Un dels actes més significatius serà la Gran Rua de Carnaval, un esdeveniment pel qual ja han obert les inscripcions i en el qual esperen arribar a les 400 o 500 persones que hi participaven abans.

La rua serà el diumenge, 19 de febrer, a les 18.30 hores, i inclourà la desfilada de la Bruixa Tecla i les comparses de bruixots, dimonis, ninotaires i porrers, des de la plaça Francesc Cairat passant per les avingudes Verge de Canòlich i Rocafort i arribant fins a la plaça de la Germandat. Rogé també ha explicat que enguany els premis seran de 2.700 euros per a les tres millors carrosses i comparses.

Hi haurà activitats per a tots els públics, tot i que enguany han volgut que l'Esbart Laurèdia tingui un paper destacat, i oferirà una comparsa per commemorar el 60è aniversari de l'entitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00