Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

Marc Gasol: "Tard o d'hora estic segur que el Bàsquet Girona estarà a l'ACB"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Marc Gasol, jugador i president del Bàsquet Girona

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Marc Gasol, jugador del Girona a la LEB Oro i president del club. Amb la seva gestió i la seva presència com a jugador pretén fer créixer la cultura del bàsquet a Girona i crear un projecte sòlid que permeti al Girona aconseguir l'ascens a l'ACB. El jugador, a més, ha fet dos MVP consecutius. "No és l'objectiu fer MVP, l'objectiu és fer créixer el bàsquet allà, fer créixer els jugadors amb els quals comparteixo entrenaments i partits, al club socialment, donar visibilitat i gaudir el màxim possible", ha assegurat Marc Gasol al 'Què t'hi Jugues!'.

El Bàsquet Girona és 5è a la LEB Oro i Marc Gasol ha explicat com de complicat és ascendir a l'ACB i ha confessat que la seva il·lusió seria proposar Girona com a seu per la Final Four, en cas de ser-hi. "Ascendir és molt difícil. El format és molt xulo per l'espectador. Si tenim la gran sort de participar a la Final Four farem una proposta per ser seu, però encara ens queda molt", ha comentat el jugador i president del club, qui també s'ha mostrat prudent i realista amb el projecte: "som un club molt jove, i estem parlant d'arribar a la màxima competició estatal, s'ha de tenir paciència als projectes esportius".

No obstant, el jugador ha augurat un futur del Girona a l'ACB, principal propòsit del projecte. "La feina que no ve de la pista s'està fent molt bé, però és una feina de llarg recorregut, de molta paciència i tard o d'hora estic segur que estarem a l'ACB", ha expressat Marc Gasol, qui ha assegurat a més que la seva filosofia de joc és "passar-s'ho bé i gaudir".

A més, Marc Gasol ha explicat la diferència que hi ha entre ser president i jugador. "El Marc jugador ho vol tot molt immediat i el Marc president té molta més visió de futur, pausat i reflexiu", ha reflexionat Gasol, qui ha assegurat que "la combinació de jugar i ser president és un repte".

La situació dels Lakers i de la NBA

D'altra banda, Marc Gasol també ha opinat sobre l'actual situació de transició que està vivint el seu anterior equip, els Lakers. "Han estat un cúmul de situacions negatives per ells, falta continuïtat, és un equip pràcticament nou. Per molt talent que tinguis, els equips no es fan de la nit al dia", ha comentat, i ha assegurat que és un gran seguidor de l'NBA. "Segueixo tot el que puc l'NBA perquè m'agrada molt, ho he viscut durant molts anys i és un bàsquet que m'agrada", ha assegurat Marc Gasol a SER Catalunya.

Sobre els candidats al títol de l'NBA, el jugador del Girona ha opinat que és una temporada on no hi ha un clar favorit. "És un dels anys on no hi ha favorit, amb els Memphis tinc debilitat des de sempre i per l'oest amb Golden States", ha valorat.

El Barça, candidat a l'Eurolliga

Finalment, el president del Girona ha opinat de la situació del Barça de bàsquet, equip que ha qualificat com a gran candidat a guanyar l'Eurolliga. "La feina que fan durant tot l'any els fa ser uns dels principals candidats a guanyar aquesta Eurolliga", ha comentat Marc Gasol, qui ha afegit que "el Barça arriba com a rival a batre en un final de temporada que serà interessantíssim".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
  •  
Ver todos los boletines
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00