Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Aubameyang tenía claro que marcaría dos goles en el Bernabéu"

Al 'Què t'hi jugues!' descobrim la intrahistòria de la celebració d'Aubameyang amb el seu amic i tatuador Alex i Marc Zanni, la veu de Goku i del programa

"Aubameyang tenía claro que marcaría dos goles en el Bernabéu"

09:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1647869839137/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir Pierre-Emerick Aubameyang va ser el gran protagonista en la golejada del FC Barcelona al Santiago Bernabéu després de marcar un doblet, i la celebració del segon gol va deixar una imatge única. El futbolista del Barça va celebrar-ho amb una Bola de Drac i avui al 'Què t'hi Jugues!' hem conegut la intrahistòria d'aquesta celebració amb el seu amic i tatuador Alex, propietari del Tattoo Studio Alexink i qui li va donar la Bola de Drac, i Marc Zanni, la veu de Goku i del programa. "Ahir vaig flipar quan vaig veure la celebració d'Aubameyang. Em vaig preguntar on portava la bola", ha dit Zanni a SER Catalunya.

L'Álex, tatuador i amic d'Aubameyang va ser qui va tenir la idea i qui li va donar la bola al futbolista blaugrana per poder celebrar el gol. "Aubameyang me llamó ayer por la mañana perque quería una máscara para la celebración, pero era domingo y todo estaba cerrado. Finalmente le di la idea de celebrar el gol con una 'Bola de Drac', le encantó la idea y lo hicimos", ha explicat l'Álex al 'Què t'hi Jugues!'.

Finalment, el tatuador i amic d'Aubameyang ha confessat al 'Què t'hi Jugues!' que el futbolista blaugrana tenia clar que marcaria al Bernabéu. "Le dije a Aubameyang que tenía que marcar dos al Galatasaray y me respondió que él marcaria uno y el domingo dos, y así fue. Lo tenía claro", ha sentenciat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00