Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Iñaki Peña ha demostrat que està preparat per a la porteria del Barça"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'empat del Barça contra el Galatasaray amb Lluís Cortés i Oriol Riera

"Iñaki Peña ha demostrat que està preparat per a la porteria del Barça"

26:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1647005209804/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat l'actuació del FC Barcelona en l'empat a zero al partit d'anada dels vuitens de final de l'Europa League contra el Galatasaray amb els entrenadors Lluís Cortés i Oriol Riera. "El Barça ahir no va estar encertat. A la primera part vaig veure un Barça molt estàtic, no em va agradar. Va ser tot molt lent i molt pla", ha assenyalat Lluís Cortés, i Oriol Riera ha comentat que "el Barça s'esperava un Galatasaray diferent, molt més fàcil".

Els dos entrenadors han coincidit en el fet que el Barça va mostrar-se estàtic en el seu joc i que el Galatasaray va jugar amb més criteri del que es podien esperar els jugadors. "El Galatasaray va fer al Barça el que normalment el Barça fa als seus rivals: utilitzar el porter en sortida de pilota", ha destacat Lluís Cortés, i Oriol Riera ha afegit que "la velocitat que hi havia ahir al joc no era l'adequada. Era tot molt previsible".

D'altra banda, tots dos han qüestionat els canvis que va realitzar Xavi, tot i que han defensat la llibertat de decisió de cada entrenador. "Crec que Xavi va voler fer el mateix que a Elx, però aquest cop no va sortir, potser era un dia per esperar una mica més amb segons quins canvis", ha valorat Lluís Cortés.

Tot i l'empat, Lluís Cortés i Oriol Riera han apostat per una classificació del Barça al partit de tornada. "Crec que sí que es classificaran, però han de jugar una mica millor del que van jugar ahir", ha opinat Lluís Cortés; i Oriol Riera ha coincidit: "Jo crec que sí. Hauria de ser un desastre de partit per no classificar-se", ha comentat al 'Què t'hi Jugues!'.

Iñaki Peña, candidat a porter del Barça

A més, Lluís Cortés i Oriol Riera han destacat el partit i la figura d'Iñaki Peña, actual porter del Galatasaray cedit pel Barça. "Ahir Iñaki Peña va demostrar que està preparat per jugar grans partits. Em va agradar defensivament i atacant. És molt bon porter pel Barça", ha valorat Lluís Cortés, i Oriol Riera també s'ha mostrat a favor d'un retorn del porter a Barcelona: "La gran prova de foc és si realment està preparat per assumir una porteria tan important, i hem vist que sí".

A més, Oriol Riera ha valorat que el Barça hauria de buscar jugadors de casa, i no fitxar-los a fora. "Per mi seria un error que el Barça firmés un porter de fora. Quan el Barça ha tingut èxit ha sigut amb gent de casa", ha destacat.

La situació de l'equip

Sobre l'estructura de l'equip, tots dos entrenadors han assenyalat la irregularitat de la davantera, la qual encara no s'ha establert com a definitiva. "El Barça ha de tenir els millors i de moment no té els millors davanters", ha opinat Lluís Cortés, mentre que Oriol Riera s'ha referit a Adama Traoré: "Adama és un perfil de jugador que ara al Barça li va molt bé, però quan comenci a ser un millor Barça, serà secundari", ha destacat Oriol Riera a SER Catalunya.

Finalment, han destacat també la figura de Sergio Busquets. "Busquets és molt important en la pressió després de pèrdua. Et dona molt més equilibri", ha assegurat Lluís Cortés, reafirmat per Oriol Riera: "Busquets té molt bona passada per filtrar. Quan l'equip rival està tancat se'l troba a faltar".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00