Más deportes

Gemma Triay i Ale Salazar passen a quarts de final

Aquest capvespre, hora menorquina, s'enfrontaràn a la dupla Navarro-Amatriaín

Gemma Triay i Ale Salazar van guanyar amb tranquil·litat els vuitens de final de l'Open de Miami / World Padel Tour

Maó

El primer partit oficial de la temporada de Gemma Triay i Ale Salazar ja es pot comptar com a victòria. Es van imposar per 6-0 i 6-3 a la parella Marta Talaván-Nuria Rodríguez als vuitens de final de l'Open de Miami del World Padel Tour disputats aquest dijous.

El primer set no va tenir història. Va ser un demolidor 6-0 que va demostrar la diferència entre les dues duples. A la segona mànega van plantar cara Tavalán i Rodríguez que van defensar els seus serveis amb empats a un, dos i tres jocs. Allà van dir prou la menorquina i la madrilenya que van aconseguir guanyar tres jocs seguits per tancar el partit amb una hora i catorze minuts.

Aquest divendres capvespre s'enfrontaran als quarts de final a Elisabet Amatriaín i Carolina Navarro els que es van imposar en tres sets (4-6/6-2/6-4) a la parella Ana Nogueira-Marina Guinart.

Però el circuit de pàdel s'ha vist sacsejat aquest dijous per temes extraesportius. Tant la Federació Internacional de Pàdel com l'Associació de Jugadors Professionals han denunciat l'empresa que gestiona el World Padel Tour, Setpoints Events, davant de la Comissió Europea per abús de posició dominant ja que obliga els jugadors a tenir un contracte d'exclusivitat sota severes penes que poden arribar a 500.000 euros de sanció. La mesura arriba enmig d'una guerra comercial ja que hi ha altres empreses que volen organitzar un altre circuit professional de pàdel, però per això necessitarien que els jugadors actuals puguin decidir lliurement quina competició disputar.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad