Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Koulibaly ha pensat en els més pobres abans que viure en l'opulència"

Al 'Què t'hi jugues!' parlem amb Pierre Preira, president de l’Associació de Senegalesos de Nàpols, a qui Kalidou Koulibaly ajuda sempre que pot

"Koulibaly ha pensat en els més pobres abans que viure en l'opulència"

10:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1645708390602/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nàpols

Kalidou Koulibaly, central del Nàpols i campió de la copa Àfrica amb Senegal, s'ha convertit en un referent per als senegalesos, per les seves actuacions tant a dins com fora del camp. Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la seva figura amb Pierre Preira, president de l'Associació de Senegalesos de Nàpols. "Koulibaly és un campió al terreny de joc, i fora del terreny de joc. És un exemple d'humilitat, és igual de bo al camp com amb les relacions humanes", ha explicat. 

El central senegalès destaca per ser una persona molt solidària, que ha participat en diverses accions benèfiques i Pierre Preira n'ha detallat algunes. "Quan va morir un home que volíem repatriar el seu cos al Senegal i ell va pagar tots els costos que va suposar. I també el cas d'un nen de 8 anys que va patir cremades greus a la cara, i quan el van operar Koulibaly va anar a l'hospital a visitar-lo i també el va ajudar financerament", ha destacat Preira al 'Què t'hi jugues!'. 

A més, el president de la comunitat de senegalesos, ha remarcat l'elecció del mateix jugador de jugar amb la selecció de Senegal, en comptes de la francesa. "Havia jugat a les categories inferiors amb França i el seleccionador absolut Deschamps, segons ha sortit publicat, tenia en ment portar-lo aviat amb l'absoluta de França, però ell ja havia escollit jugar amb Senegal perquè és el país del seu cor", ha manifestat amb orgull Pierre Preira, qui ha finalitzat destacant la humanitat de Koulibaly: "ell ha pensat en els més pobres abans que viure en l'opulència"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00