Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Gerard Deulofeu: "En un o dos anys potser estem parlant d'un cicle guanyador del Barça amb jugadors de la casa"

En la prèvia del Barça-Nàpols, al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'exblaugrana i actual jugador de l'Udinese Gerard Deulofeu

Barcelona

Avui el FC Barcelona s'estrena a l'Europa League contra el Nàpols al Camp Nou i al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Gerard Deulofeu, actual jugador de l'Udinese a Itàlia, i qui coneix molt bé al rival d'avui del Barça. "El Nàpols juga molt bé i el Barça està en un procés de construcció, jo crec que és superior el Barça i si veiem el nivell que va tenir contra l'Atlético, s'emportarà l'eliminatòria", ha valorat Deulofeu.

No obstant això, el davanter de l'Udinese també ha avisat que el Nàpols té una gran plantilla i que "si el Nàpols dona un bon nivell es patirà, és un equip molt equilibrat", i ha destacat la figura del davanter Victor Osimhen: "El millor del Nàpols és Osimhen, el que aporta a l'equip és una barbaritat", ha opinat Deulofeu al 'Què t'hi jugues!'.

D'altra banda, Gerard Deulofeu s'ha referit al seu moment de forma com un dels millors de la seva carrera, en una temporada on ja ha marcat sis gols amb l'Udinese. "Estic molt bé, molt organitzat, abans era un jugador molt irregular, ara soc un jugador de notable cada partit", ha valorat Deulofeu sobre el seu propi joc, qui després de recuperar-se de dues lesions importants de genoll ha explicat que "em queda molt i m'està agradant molt el que estic donant aquesta temporada".

Finalment, sobre la situació del Barça, Deulofeu ha assegurat que la clau del club blaugrana és tenir paciència per reconstruir una plantilla de primer nivell amb jugadors joves i prometedors. "M'agrada el Barça, es troba en un procés de construcció, s'ha de tenir molta paciència", ha valorat, i ha afegit que "en un o dos anys potser estarem parlant d'un cicle guanyador del Barça amb jugadors de la casa", ha sentenciat Gerard Deulofeu a SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00