Baloncesto

L'Hestia Menorca estudia fer fora Jermaine Marrow

Consideren que no està compromès amb els valors del club illenc

El jugador no acudió a la embajada española para tramitar el visado. / Hestia Menorca

Maó

L’Hestia Menorca estudia la rescissió del contracte amb el seu jugador nord-americà Jermaine Marrow. Des del club menorquí de LEB Plata entenen que el jugador no està prou compromès amb el projecte i, sense posar en dubte la seva vàlua com a esportista volen fer-lo fora. El detonant d’aquest distanciament és l’absència del jugador els darrers partits per, teòricament, uns problemes amb el seu vista que el van obligar a marxar als EEUU per a fer uns tràmits burocràtics.

Marrow va marxar amb permís del club però havia de tornar abans del partit contra el Sant Antoni d’Eivissa. El base anotador ja no va arribar a temps però tampoc ha aparegut als partits posteriors i el club ja li busca un substitut.

Jermaine Marrow ha disputat un total de 13 partits amb l’Hestia Menorca a LEB Plata on ha jugat, de mitjana 24 minuts i 52 segons fent 19 punts 2,4 rebots i quatre assistències per partit.

Marrow estava destinat a ser el màxim encistellador d’un equip molt jove que necessita de referents clars per acabar de créixer i ser encara més competitiu.

Els seus punts s’han trobat a faltar als darrers partits tot i que això ja ha fet que altres jugadors del perímetre donessin una passa endavant. Al partit contra el València ja es va veure com Pablo González Longarela anotava 20 puntos y Alderete en feia 11.

Queda per veure si es confirma el trencament contractual, si arriba un nou jugador i quan. El proper partit de l’Hestia és a casa dissabte contra el Real Canoe de Madrid.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00